< Όλα τα θέματα

Mονο «πεζο-δρομια» δεν είναι τα πεζοδρόμια στο Xαϊδάρι

ΑΔΑ ΩΜΟΥΩΗ3-Δ4Κ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
Από το πρακτικό της 15ης/2016 Τακτικής Συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου
Αρ. αποφάσεως : 218
ΘΕΜΑ ‘Εγκριση Κανονισμού Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου μας (σχετ.30/2016 Απ. Ε.Π.Ζ.)
Άρθρο 10 ο-Καθορισμός-διευκρινίσεις επι τμημάτων κοινοχρήστων χώρων στους οποίους επιτρέπεται η χρήση
Β. Πεζοδρόμια
Βάσει του αρ. 2 της αρ. 52907/28-12-2009 (φεκ Β 2631/13-12-2009) Υπουργικής Απόφασης σε όλους τους κοινoχρήστους χώρους πόλεων και οικισμών , που προορίζονται για την κυκλοφορία πεζών , επιβάλλεται ελεύθερη ζώνη όδευσης πεζών , που χρησιμοποιείται για τη συνεχή, ασφαλή και ανεμπόδιστη κυκλοφορία κάθε κατηγορίας χρηστών , με απαραίτητο ελάχιστο πλάτος 1,50 (του κρασπέδου μη συνυπολογιζόμενου) ελέυθερο από κάθε είδους σταθερό η κινητό εμπόδιο. Οποιαδήποτε εξυπηρέτηση όπως σήμανση, φύτευση , δημοτικός εξοπλισμός απαγορεύεται να τοποθετείται εντός της ελεύθερης ζώνης όδευσης πεζών.
23 ψήφισαν και εγκρίθηκε ο παραπάνω Κανονισμός , για τα μάτια του κόσμου συνεδριάζουν …………
αποφάσεις που μενουν στα χαρτιά …..άνθρωποι που κινδυνεύουν με το που θα βγουν από το σπίτι τους…….ουτε τα κινητα εμπόδια δεν μπορούν να αφαιρέσουν τουλάχιστον…..
χαίδάρι πόλη εχθρική στο πεζό ….περιμέναμε την αριστερά να εφαρμόσει πολιτικές υπέρ αυτών που δεν έχουν αυτοκίνητο ή δεν θέλουν τελος πάντων να το χρησιμοποιούν … τουλάχιστον για τα παιδιά και τα εμποδιζόμενα άτομα που είναι οι πλέον ευάλωτοι χρήστες των οδών……

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK