< Όλα τα θέματα

Aποκατάσταση πεζοδρομίου γωνία Δωδεκανήσου 15α-Σάμου

Άμεση και οριστική απομάκρυνση του κινητού αστικού εξοπλισμού και ειδικά των κάδων σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου που ορίζεται από την οδό Σάμου –Δωδεκανήσου 15Α- πάροδος Σάμου , γιατι αντικειμενικά εμποδίζει την ορατότητα των διερχομένων και την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων για τον ίδιο λόγο αλλά και για την έλλειψη προσβασιμότητας επί του πεζοδρομίου. Είναι σημείο υψηλής επικινδυνότητας με διαδρομή λεωφορείου και χρήστες μικρά παιδιά και εφήβους διότι στην ευθεία της Δωδεκανήσου {ΑΡ. 22} υπάρχει Δημοτικος βρεφονηπιακός σταθμός και μετά το 7 Γυμνάσιο Χαιδαρίου. Αποκατάσταση της επιφάνειας του πεζοδρομίου -κλείσιμο των δύο εσοχών.

4 Σχόλια

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  Ήμαρτον γιατί δεν λέτε την αλήθεια ότι ενοχλούν ΟΙ ΚΑΔΟΙ γιατί έχετε το τραπεζάκι στο μπαλκόνι σας πάνω από τούς κάδους!! Και δεν υπάρχει κανένας δημότης του τετραγώνου που συμφωνεί με αυτό(ΈΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΊ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΏΝ)!! ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΔΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ!!!

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  ΦΩΤΟ ΜΗΝΟΣ ΑΠΡΙΛΊΟΥ!

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΡΧΕΊΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΚΑΔΟΥΣ!! ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  ο ΚΟΚ λέει 5 μέτρα από την διασταύρωση και οι κάδοι ξεπερνάνε τα 6 μέτρα από την διασταύρωση!! και να κάνουμε και λίγο χιούμορ είναι οριακά στα 5 μέτρα από το τραπεζάκι σας!! Όσο για την μουριά που ενοχλεί πρέπει να πάρετε άδεια από το δασαρχείο!!!!!

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK