< Όλα τα θέματα

Σεβασμός στη ζωη!

Ένα βιντεάκι που έχω δημιουργήσει σε δρόμο του δάσους χαιδαριου ελπίζοντας να αλλάξει κάτι πάνω απ όλα για ανθρώπους ηλικιωμένους, μικρές ηλικίες, μαμάδες με καροτσάκια κ άτομα με ειδικές ανάγκες! Το βίντεο δείχνει ποσό εύκολα μπορεί να προκληθεί ατύχημα από κάποιον που παρκάρει την αμαξάρα του σε όλο το πεζοδρόμιο! Δυστυχώς στο συγκεκριμένο δρόμο έχει χρειαστεί να σηκώσω κάποιον δυο φορές κ ο ένας τότε έβλεπε πολύ λίγο λόγο σπάνιας ασθένειας στα μάτια του!

Επίσης όταν αναρτήθηκε το βίντεο στο «Χαϊδάρι σήμερα» δέχτηκα από κάποιον γείτονα απειλή και κάποιος μου έφερε περιττώματα σκύλου μάλλον στην είσοδο μου! Αυτοί είμαστε δυστυχώς!Ευχομαι μέσα από δω να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο! Ευχαριστω για τον χρόνο σας!

1 σχόλιο

  • Ο/Η Ε.Μ.. λέει:

    Συγχαρητήρια θερμά, εξαιρετικό και Εύστοχο το video , οι ζωές μας και η καθημερινότητά μας αξίζουν . Μην αποθαρρύνεστε – καλός πολίτης είναι ο φοβισμένος πολίτης- μας θέλουν άβουλους και δειλούς.
    Καμία κοινωνία δεν ευημερεί έτσι , γι’αυτό η πόλη μας υποβαθμίζεται συνεχώς.. Θυμάμαι όταν είχαμε ακόμα δημοτική αστυνομία πριν 5-6 χρόνια κάλεσα για παράνομη στάθμευση ((ήταν μια παρέα ρομα μάλιστα που έκαναν υπαίθριο εμπόριο και δημιουργούσαν φασαρίες κάθε βδομάδα και κανένας στη γειτονιά δεν τολμούσε να καλέσει αστυνομία), ήρθε κάποιος κος Μπιλαρίκης δημοτικός αστυνόμος -σε πέντε λεπτά τους είχε απομακρύνει και δεν εμφανίσθηκαν έκτοτε.
    Δεν υπάρχει αστυνόμευση , από εκεί ξεκινά το πρόβλημα, και βέβαια η δημοτική αρχή που απλά παρακολουθεί…..Ο ΚΟΚ είναι νόμος ..γιατί δεν τηρείται;

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK