< Όλα τα θέματα

Πρόσβαση στον σταθμό του Μετρό μέσω ποδηλάτου!!!

Δεδομένης της ύπαρξης του πεζόδρομου στην οδό Καραϊσκάκη με ελάχιστο κόστος και λίγη αυστηροποίηση της αστυνόμευσης για παρκάρισμα στα σημεία συμβολής του με τους δρόμους , θα μπορούσε να μετατραπεί ένα μέρος του πεζοδρόμου πλάτους 1 μέτρου σε ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ από την Λ. Αθηνών μέχρι την Ιερά οδό και κατόπιν μέσω του πεζοδρομίου της Ιεράς οδού μέχρι τον σταθμό της Αγίας Μαρίνας .
Με αυτό τον απλό και ανέξοδο τρόπο θα επιτυγχάνετο ένας ασφαλής και υγιεινός τρόπος πρόσβασης των δημοτών στο μετρό , όπου θα μπορούσε να δημιουργηθεί και ένα parking ποδηλάτων κατά προτίμηση μέσα στο κλειστό Parking του Μετρό , δωρεάν φυσικά εφόσον κάποιος θα χρησιμοποιούσε το Μετρό .
Αυτό λοιπόν που χρειάζεται είναι να σκεφτεί έξυπνα ο Δήμος , λίγο τσιμέντο για να ενωθούν ομαλά οι συνδέσεις του ποδηλατόδρομου με τους δρόμους που τον διασχίζουν , αυστηρή αστυνόμευση και κλήσεις σε αυτούς που παρκάρουν ή κινούνται πάνω στον πεζόδρομο/ ποδηλατόδρομο , περιορισμός των τραπεζιών από τις καφετέριες κατά 50 εκατοστά , μετακίνηση ίσως μιας απίστευτα χωροκατακτητικής στάσης λεωφορείου από το πεζοδρόμιο της Ιεράς οδού , και συνεννόηση του Δήμου με την Αττικό Μετρό για το Parking !!!
Αν δεν μπορούν να γίνουν αυτά τα πέντε πράγματα από τον Δήμο , λυπάμαι αλλά δεν ελπίζω ότι μπορεί να γίνει τίποτα !!!
Πριν από 6 μήνες επισκέφτηκα στο Δημαρχείο τον Προϊστάμενο Τεχνικών υπηρεσιών και του εξέθεσα τις ιδέες αυτές . Η αντιμετώπισή του ήταν ότι έχουμε κάνει μια μελέτη για ποδηλατόδρομο και να κάνουμε κι άλλη κ.λ.π , κι ότι τώρα δεν υπάρχουν λεφτά κ.λ.π.
Ελπίζω μέσα από αυτή την εφαρμογή να γίνει ίσως κάτι !!!

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK