< Όλα τα θέματα

ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗΣ ΚΆΔΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ

ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΌ ΕΠΙΧΕΙΡΕΊΤΑΙ Η ΑΠΟΜΆΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΆΔΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΆΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ 4 ΓΩΝΊΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ ΣΆΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΟΥ!! ΚΆΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΈΛΟΥΝ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ… ΜΆΛΛΟΝ!! Ο ΚΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΣΑΜΟΥ 15 ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΣΕ ΣΩΣΤΉ ΘΈΣΗ (6 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΦΑΊΝΕΤΑΙ Η ΑΠΌΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΡΚΆΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!!! ) ΑΛΛΆ ΠΟΛΎ ΚΟΝΤΆ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΟΙΚΙΑΣ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟς ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 52 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΈΝΩ ΔΩΔΕΚΚΑΝΗΣΟΥ 34 ΑΦΟΎ ΈΧΩ ΦΟΡΤΩΘΕΊ ΤΟ (ΚΑΦΑΟ) ΤΟΥ ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΉ ΞΎΛΙΝΗ ΚΏΛΩΝΑ ΈΞΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΝΈΧΟΜΑΙ ΜΕΡΙΚΟΊ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΎΝ ΝΑ ΜΟΥ ΦΟΡΤΏΣΟΥΝ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΟΎΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!! Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΙ!! ΑΝ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΠΆΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗ ΓΩΝΙΑ ΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ!!

20 Σχόλια

 • Ο/Η Κωνστάντης Σωτήριος λέει:

  ΟΙ ΚΆΔΟΙ Η ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΒΌΛΤΑ ΣΕ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΊΕΣ ΔΊΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΈΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΗΝ ΜΌΝΟ ΨΗΦΊΑ Ή ΘΑ ΦΎΓΟΥΝ ΠΆΛΙ ΔΙΚΑΙΑ ΑΠΌ ΌΛΕΣ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΆΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΠΛΉ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΗ ΧΡΌΝΙΑ ΤΏΡΑ ΞΥΛΙΝΗΣ ΚΌΛΟΝΆΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΒΓΩ ΣΕ ΠΕΖΟΔΡΌΜΙΟ ΈΞΩ ΑΠ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΚΑΊΑ ΔΈΧΟΜΑΙ ΏΣ ΛΟΓΙΚΌΣ ΚΑΙ ΔΊΚΑΙΌΣ ΓΕΊΤΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ . Μα ΓΙΑ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΎ….. 5 ΧΡΌΝΙΑ ΈΧΕΙ ΦΑΓΩΘΕΊ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ. ΜΌΝΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΈΦΕΡΕ ΤΊΠΟΤΕ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΛΟΓΙΚΌ ΚΑΙ ΤΟ ΔΊΚΑΙΟ ΔΕΝ ΑΛΛΆΖΕΙ .ΜΈΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ ΑΠΌ ΆΛΛΕΣ ΓΕΙΤΟΝΙΈΣ ΧΏΡΊΣ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΈΣΤΩ ΝΑ ΜΑ ΠΆΡΕΙ ΤΟ ΌΧΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΚΉ ΤΗΣ. ΗΜΑΡΤΟΝ. ΆΜΑ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΜΕ ΚΆΤΙ ΑΣ ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΗΣΤΕΙ ΑΠΌ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΠΡΆΣΙΝΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΗ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΆΔΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΆ

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  Οι κάδοι είναι εκεί από το 1960 και έχει γίνει διόρθωση από την Δημοτική Αρχή έχει ανοίξει νέα είσοδο του κάδου πιο πάνω από την αρχική και είναι πάνω από 6 μέτρα ( ο Κ.Ο.Κ λέει τουλάχιστον 5 μέτρα) Κάποιοι δεν τον θέλουν γιατί μυρίζει !!!! όχι γιατί ενοχλεί!!! ΑΛΛΆ ΜΥΡΊΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΆΛΛΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΌΜΑΣΤΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ!!!!

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  ΣΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΩ ΤΟΝ Κ.Ο.Κ http://drivingschool.gr/nomothesia/kok/kok034.htm
  ι) Σε απόσταση πέντε (5) μέτρων από την τoμή oικoδoμικών γραμμών ή των νoητών πρoεκτάσεων αυτών.

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
  ΑΠΟΣ ΑΞ/ΚΟΣ Π.Α
  ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 34
  ΧΑΙΔΑΡΙ

 • Ο/Η ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ λέει:

  ΟΙ ΚΆΔΟΙ ΜΑΣ ΜΆΡΑΝΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ !!! ΔΕΝ ΖΗΤΆΜΕ ΚΑΜΙΆ ΠΛΆΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΊΟΥ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΎΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΆΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΆ ΜΑΣ !!! ΠΕΡΝΆΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΑΜΟΥ!!

 • Ο/Η Κωνστάντη Μαγδαληνή λέει:

  Η ΛΥΣΗ…………. ΕΊΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟΊ ΚΏΝΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΆ ΓΙΑ 5 ΜΈΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΞΎΛΙΝΗ ΚΟΛΏΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΣΦΆΛΕΙΑ!!
  (ΒΑΓΓΈΛΗ ΧΑΙΡΕΤΊΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΆΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΜΑΓΔΑ)

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ
  ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
  ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ 34

 • Ο/Η ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ λέει:

  ΣΩΣΤΆ ΚΏΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ ΓΙΑ 5 ΜΕΤΡΑ ΠΊΣΩ ΟΙ ΚΆΔΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΌΝΑ ………… ΚΑΙ ΒΆΛΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΣ ΠΕΖΟΔΡΟΜΊΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΎΜΕ!!! ΣΤΗΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΜΠΉΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΝΆΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ !!! ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΆΜΟ ΠΕΡΝΆΕΙ!!! ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΜΠΕΙ!!!

  ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΘΕΟΔΟΣΙΑ
  ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

 • Ο/Η Καφαντάρης Κωνσταντινος λέει:

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 13 ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΔΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ,ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 3 ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΣΕ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΕΊΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΊ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!

 • Ο/Η Καφαντάρης Κωνσταντινος λέει:

  ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 803 ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΥ!!!!

 • Ο/Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΟΥΡΑ λέει:

  AΓΑΠΗΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ, ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ -ΚΟΚ -ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΕΝΤΕ -5- ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ – ΟΠΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΙΧ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΡΑ -4- ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ -ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΟΙ ΔΕ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 2 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ (ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΚΤΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ -8,5- ΜΕΤΡΑ ΑΠΟΤΗ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΣΑΜΟΥ ΕΩΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΑΡΟΔΟΣ ΣΑΜΟΥ- ΚΡΑΣΠΕΔΟ ΣΕ ΚΡΑΣΠΕΔΟ )_ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ
  Ν. 15 77/1985:
  Ρυμοτομική γραμμή είναι εκείνη που ορίζεται από το ρυμοτομικό σχέδιο και χωρίζει οικοδομικά τετράγωνο ή γήπεδο από κοινόχρηστο χώρο του οικισμού.
  10. Οικοδομική γραμμή ή γραμμή δόμησης είναι το όριο οικοδομικού τετραγώνου που ορίζεται από το ρυμοτομικό σχέδιο προς την πλευρά του κοινόχρηστου χώρου, έως το οποίο επιτρέπεται η δόμηση.
  11. Προκήπιο ή πρασιά είναι το τμήμα του οικοδομικού τετραγώνου, που βρίσκεται ανάμεσα στη ρυμοτομική γραμμή και τη γραμμή δόμησης ή οικοδομική γραμμή.

  ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ (ΜΗΚΟΥΣ 8,5 m) ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ -ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑΝΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ 803 — ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΗN ΚΑ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΤΗΣ —
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ — ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΔΟ ΚΟΜΠΟΣΤ ΣΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΗ ΟΙΚΙΑ (ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ) – ΔΙΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ – ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!!
  ΠΑΡ’ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ -ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟΦ. 37/2012
  ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
  ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ
  ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ
  ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ
  ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ -ΤΡΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ- ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ
  (ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΔΟΙ -ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 34 ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ Κ ΜΠΑΡΔΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ} –(ΕΓΩ ΔΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΔΟΣ ΣΑΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΟΡΤΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΑΝΟΔΟΥΣ ΔΑΒΑΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ ΑΓ. ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10 ΜΕΤΡΩΝ). Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΑΒΑΚΗ- ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΡΟΗ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ –ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑΣ– ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ, Η ΚΑΛΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ , ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ- ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΞΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:
  «ΚΑΘΕΝΑΣ έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της ΧΩΡΑΣ, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ »
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ) ΑΛΛΩΣΤΕ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
  {{ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ Η ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1990 -ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΑΜΕ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΔΕΜΕΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ }}

  ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΟΥΡΑ
  ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
  ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ , ΧΑΙΔΑΡΙ

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  1. ΞΑΝΑΛΈΩ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΊΣΕΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΩΝΙΆ Ο ΚΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΊΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ !!
  2. ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙΧ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΥ 15Α ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ !!
  2. ΦΩΤΟ ΣΕ ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ ΑΝΆΡΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ !!
  ΦΩΤΟ ΕΙΣΌΔΟΥ ΟΙΚΙΑΣ ΈΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΊ ΣΕ ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ (ΟΙΚΊΑ ΤΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ …………) ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΉΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΆΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΉΝ !
  3. ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ !!!!

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΆΝΟΜΗ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΙΧ ΕΊΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΆ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ !!!

 • Ο/Η Καφαντάρης Κωνσταντινος λέει:

  Για την επίλυση του θέματος πρέπει να ακυρωθούν οι κάδοι από τις γωνίες Δωδεκανήσου και Σάμου και η εξυπηρέτηση των Δημοτών της πολυκατοικίας Δωδεκανήσου 13 να γίνεται από τούς κάδους που βρίσκονται στην Δωδεκανήσου 13 και 30(στην είσοδο τις πολυκατοικίας που υπάρχουν ήδη εκεί). Και για τούς δημότες Δωδεκανήσου 34 -36 & Σάμου 15Α ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΑΜΟΥ 7 (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΩΝ ΆΔΕΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ 19-21 ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ )
  Ας το δοκιμάσετε και αν υπάρχουν προβλήματα από δημότες ότι δεν εξυπηρετούνται, να λυθεί το πρόβλημα με χρήση κάδου στους χώρους αυτών που εκφράσουν το πρόβλημά τους.

 • Ο/Η Παναγιώτης Νομικός λέει:

  Διέρχομαι καθημερινά από την οδό Δωδεκανήσου και στη συμβολή με την οδό Σάμου αγανακτώ μέχρι να περάσω με ασφάλεια απέναντι.
  Στη φωτογραφία που αναρτήσατε δείχνει παρκαρισμένο αυτοκίνητο να παραβιάζει το άρθρο 34 παρ. 2 εδάφιο ι) του Κ.Ο.Κ το οποίο αναφέρει ρητά ότι «απαγορεύεται η στάση ή στάθμευση οχήματος σε απόσταση πέντε (5) μέτρων από την τομή οικοδομικών γραμμών ή των νoητών πρoεκτάσεων αυτών». Ομοίως οι κάδοι είναι τοποθετημένοι σε απόσταση μικρότερη των πέντε (5) μέτρων από την τομή οικοδομικών γραμμών ή των νoητών πρoεκτάσεων αυτών.
  (Σημείωση: Οικοδομική γραμμή ή γραμμή δόμησης είναι το όριο οικοδομικού τετραγώνου και όχι του οικοπέδου)
  Ο νομοθέτης βάζοντας αυτό το όριο στη στάση ή στάθμευση από γωνία, στόχο είχε την αποτροπή ατυχημάτων λόγω έλλειψης ορατότητας. Το να τοποθετούνται ογκώδη τροχήλατα αντικείμενα (κάδοι απορριμάτων) αντί για οχήματα σε σημείο μικρότερο των 5 μέτρων από τομή οικοδομικών γραμμών κάνοντας επισφαλή τη χρήση της οδού έχει το ίδιο αρνητικό αποτέλεσμα.
  Μέχρι σήμερα στο σημείο έχουν συμβεί τροχαία ατυχήματα (με υλικές ζημιές). Αν στο σημείο συμβεί τροχαίο δυστύχημα (με τραυματισμό ή θάνατο) τότε οι παθόντες καθώς και οι ασφαλιστικές εταιρείες θα στραφούν εναντίον κατά παντός υπευθύνου και θα αξιώσουν αποζημιώσεις από τους υπαίτιους π.χ. όχημα παράνομα σταθμευμένο και Δήμο για την επισφαλή τοποθέτηση των κάδων.
  ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ (μόνο για το σημείο της φωτογραφίας):
  1. Να τοποθετηθούν πλαστικά κολωνάκια αποτροπής στάθμευσης οχημάτων.
  2. Να τοποθετηθούν οι κάδοι απορριμάτων μετά το ασφαλές όριο των 5 μέτρων από την τομή της οικοδομικής γραμμής και εκ περιτροπής ανά τρίμηνο όπως ισχύει έτσι ώστε να περιοριστεί στο ελάχιστο ο κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος.

 • Ο/Η Παπαδημητρίου Γεώργιος λέει:

  Επειδή μένω στην Δωδεκανήσου και Σάμου ΣΥΜΦΩΝΏ με τον Κύριο Καφαντάρη !(Για την επίλυση του θέματος πρέπει να ακυρωθούν οι κάδοι από τις γωνίες Δωδεκανήσου και Σάμου και η εξυπηρέτηση των Δημοτών της πολυκατοικίας Δωδεκανήσου 13 να γίνεται από τούς κάδους που βρίσκονται στην Δωδεκανήσου 13 και 30(στην είσοδο τις πολυκατοικίας που υπάρχουν ήδη εκεί). Και για τούς δημότες Δωδεκανήσου 34 -36 & Σάμου 15Α ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΑΜΟΥ 7 (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΩΝ ΆΔΕΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ 19-21 ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ )
  …………………………………………….
  Αν οι κάδοι μείνουν στην Δωδεκανήσου και Σάμου γωνιά και υπάρχει τόσο πρόβλημα με την συγκεκριμένη διασταύρωση (Πρόβλημα υπάρχει γιατί οι κάδοι είναι στο παράθυρο τους ) μπορούν να μεταφερθούν επί της Δωδεκανήσου 15Α πάλι μπροστά στο Σπίτι τους! (ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ Η 4ΜΗΝΗ ΕΝΑΛΛΑΓΉ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ! )Γιατί όλοι έχουμε προβλήματα με την υγιεινή κοντά στους κάδους και δεν θέλουμε να έχουμε παραπάνω χρόνο τούς κάδους!!!
  Επίσης ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΟΝΌΔΡΟΜΟ ΔΩΔΕΚΆΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΝΆΝΕ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΟΝΌΔΡΟΜΟ ΣΆΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΎΝ ΟΙ ΚΆΔΟΙ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΆΛΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΧΗΜΆΤΩΝ (ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ) ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΕΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ 15Α ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ 1 ΜΈΤΡΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΉ ΓΡΑΜΜΉ !!!!

  Παπαδημητρίου Γεώργιος
  Κάτοικος Δωδεκανήσου 13

  • Ο/Η Παναγιώτης Νομικός λέει:

   Αγαπητέ κύριε Παπαδημητρίου,
   δεν θα αναφερθώ στα όσα είπατε για το πως μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι με ολοκληρωτική απόσυρση των κάδων από το σημείο καθώς και για το εάν μυρίζουν οι κάδοι κάτω από κάποια παράθυρα επειδή είναι θέματα τα οποία δεν γνωρίζω επειδή δεν κατοικώ στη συγκεκριμένη διασταύρωση.
   Σας επισημαίνω όμως ότι το σοβαρό θέμα είναι η ασφαλής διέλευση των οχημάτων από την οδό Δωδεκανήσου. Αυτό αφορά τα τοποθετημένα αντικείμενα (οχήματα και κάδοι) επί του οδοστρώματος που δυσχεραίνουν την ορατότητα.
   Τα σταθμευμένα οχήματα εντός του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης τα οποία αναφέρετε βρίσκονται και σε βάθος πλέον του ενός μέτρου από την επιφάνεια του οδοστρώματος και δεν αποτελούν σημείο αναφοράς έλλειψης ορατότητας.

 • Ο/Η Θεοδώρου Λίτσα λέει:

  Το θέμα δεν είναι οι κάδοι που ενοχλούν την ορατότητα αλλά ενοχλούν την αισθητική για την συγκεκριμένη γωνία γιατί αν ενοχλούσε η ορατότητα θα είχαν γίνει και πολλές κλήσεις για τα παράνομα παρκαρίσματα αλλά μόνο όταν τα αυτοκίνητα πάνε πακέτο με τους κάδους στην συγκεκριμένη γωνία τότε μόνο ενοχλεί η ορατότητα.
  Συμφωνώ με κ. Παπαδημητρίου Γεώργιος, Καφαντάρης Κωνσταντίνος . Η πολυκατοικία που μένω ΕΧΕΙ ΚΑΔΟΥΣ (Δωδεκανήσου 13 και 30) γιατί αναφέρθηκε από άλλη κυρία ότι να μπαίνουν μπροστά σε Πολυκατοικίες. Δεν θα πάρω από 3 μήνες σε 4 μήνες τον κάδο στην γωνία της πολυκατοικίας που μένω. Να τον πάτε από την Σάμου (αριστερά όταν βρίσκετε) στην Δωδεκανήσου 15 Α (δεξιά) στην διώροφη οικία που έχει το πρόβλημα για την ορατότητα, και δεν θα ενοχλεί!!

  Θεοδώρου Λίτσα
  Κάτοικος Δωδεκανήσου

 • Ο/Η Κωνστάντης Σωτήριος λέει:

  Για να τελειώνουμε.
  Το παράνομα παρκάρισμενο ford fiesta έχει μήκος κατασκευαστή 4 μετρα (159.7 in). Πίσω του και μπρος του έχουμε από 1 μέτρο τουλάχιστον. Στην τελική παίρνει οποίος θέλει ένα μέτρο και μετράει την απόσταση όριο είναι πάνω από 5 μέτρα. Γύρο στα 6 λέω εγώ. Οπότε οι κάδοι νόμιμα βρίσκονται εκεί που βρίσκονται. Οι παλιές τρύπες που τους είχαν σαφώς και πρέπει να κλείσουν γιατί είναι το μόνο που θεωρώ λάθος στην γωνία. Άρα δεν ξέρω τι συζητάμε να φύγουν οι κάδοι για ασφάλεια μετακίνησης οχημάτων η κάρο άλλο γιατί το πρώτο το απάντησα. Είναι πλέον των 5 μέτρων. Αν δεν σας κάνει ας μεταφερθεί 7 μέτρα στην Δωδεκανήσου μεριά του ίδιου κτιρίου. Έλα γιατί έχουμε σοβαρότερα θέματα που τρέχουν…………….. ΈΛΕΟΣ.
  ΈΛΕΓΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΆΣΩ ΏΣ ΤΖΟΝ ΛΕΝΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΗΜΈΡΑΣ ΑΛΛΆ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΩ ΣΟΒΑΡΌΣ.

 • Ο/Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΟΥΡΑ λέει:

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ , ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ(ΕΝΦΙΑ), ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ; ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ;
  H ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 13 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΣ
  ΣΑΣ ΡΩΤΩ Κ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ -ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΑΝΑΚΙΝΗΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ
  ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΣΩ GOOGLE MAP KAI STREETVISION NA ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΣΑΜΟΥ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Κ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
  ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ -ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ -ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΚΑΤ’ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟ-ΚΑΘΑΡΙΣΜΟς ΟΔΟΥ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ)
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 • Ο/Η Παπαδημητρίου Γεώργιος λέει:

  Δεν είναι δικό μου το διαμέρισμα κ. Μπούρα με ενοίκιο είμαι και δεν ξέρω γιατί οι ιδιοκτήτες δεν χρησιμοποιούν τον χώρο πίσω από την πολυκατοικία πού έπρεπε να τον χρησιμοποιούν . Εγώ είπα την γνώμη μου αυτό που με ενοχλεί είναι να έχουμε όλοι μια δικαιολογία για να μην τοποθετηθούν οι κάδους έξω από την δική μας οικία άλλα σε όλους τους άλλους , το δικό μου ΙΧ έχει άδεια για στάθμευση άρα δεν με νοιάζει αν επηρεάζει την ορατότητα , αν φέρετε τον κάδο στην Δωδεκανήσου 15Α εγώ δεν βγάζω σκουπίδια κ.α! Τελικά η πρόταση μου είναι η ίδια : Ας αποχωρήσουν οι κάδοι και αν δεν αποχωρήσουν ας τοποθετηθεί ο κάδος στην μεριά σας Δωδεκανήσου 15Α και εσείς να βάζετε πιο κοντά το ΙΧ σας στην οικία σας καθώς όπως παρατήρησα σήμερα να αποχωρήσουν τα γυμνά καλώδια που βρίσκονται στα κάγκελα σας (αλλά ξέρω δεν έχουν ρεύμα !) ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΊΓΩ ΔΙΆΛΟΓΟ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ Β. ΝΤΙΝΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
  Παπαδημητρίου Γεώργιος
  Δωδεκανήσου 13

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  Συμφωνώ με κ. Παπαδημητρίου Γεώργιος, Καφαντάρης Κωνσταντίνος και Παπαδημητρίου Γεώργιος. Επίσης δεν χρειάζεται να πω ότι ο ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ , ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ(ΕΝΦΙΑ), Επίσης ότι πληρώνω του φόρους που μου αναλογούν (ως συνταξιούχου Απόστρατου πού ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΕ να εργαστεί!!!) ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΑ ΝΟΜΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΆΣΦΑΛΤΟ ΤΟΥ ΊΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΡΌΜΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΊΑ ΠΟΥ ΈΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΟΔΌΣΤΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΣΙΜΈΝΤΟ Τα κολονάκια που έχουν μπει έξω από την οικία μου τα έχει βάλει ο ΔΗΜΟΣ ύστερα από αίτηση του ΟΤΕ (υπάρχει το ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ και δεν μπορούσαν να εργαστούν οι υπάλληλοι του ΟΤΕ λόγο παράνομης στάθμευσης) και με ενοχλούν να εξ έλθω από την οικία μου στο πεζοδρόμιο. Τέλος θα ξαναπώ ότι ο χώρος που μπαίνουν οι κάδοι βρίσκεται πάνω από το απαγορευμένο όριο των 5 Μέτρων.
  Αν τους αποσύρουν από όλες τις γωνίες δεν θα έχω ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα.

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK