< Όλα τα θέματα

Πλατεία Πρωτομαγιάς, Δάσος Χαϊδαρίου, πολλά προβλήματα με κυριότερο την καθαριότητα!

Αξιότιμοι,
Σας υποβάλλω θερμότατη παράκληση ώστε να δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου η Πλατεία Πρωτομαγιάς, στο Δάσος, να λάβει την απαιτούμενη φροντίδα. Σας κοινοποιώ κάτωθι μια σειρά σοβαρών ζητημάτων ,τα οποία μας ταλανίζουν καθημερινά και θεωρώ ότι πρέπον θα ήταν να παρουσιαστούν και στο Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να λάβει γνώση και να πιέσει έτσι ώστε η Δημοτική Αρχή να αναλάβει δράση .
Συγκεκριμένα, εντονότατο πρόβλημα αποτελεί η αντικοινωνική συμπεριφορά ορισμένων δήθεν «φιλόζωων» περιοίκων και περαστικών οι οποίοι έχουν μετατρέψει το πάρκο μας σε ουρητήριο και αφοδευτήριο των σκύλων τους, με το να μη μαζεύουν τα περιττώματα των ζώων τους από παρτέρια. Τα κάθε λογής αποφάγια και ζωοτροφές, που σκορπούν για τα ζώα τους μεταβάλλουν την πλατεία σε υγειονομική βόμβα.
Επιπρόσθετα, η αστυνόμευση της πλατείας είναι ελλιπής και οι φθορές από την «αγανακτισμένη νεολαία»,που συχνάζει σχεδόν κάθε βράδυ και επιδίδεται ενίοτε και σε χρήση ναρκωτικών, είναι εκτεταμένες. Τα καλαθάκια και τα παγκάκια του σιντριβανιού έχουν ξηλωθεί και έχουν γίνει μεταφερόμενα. Τα σκουπίδια και τα δήθεν γκράφιτι έχουν βρωμίσει τον τόπο.
Να σας πληροφορήσω τέλος ότι το παράνομο παρκάρισμα, εντός του πεζοδρομημένου κομματιού της οδού Αθανασίου Διάκου ( μέσα δηλαδή στην πλατεία), έχει γίνει πλέον θεσμός. Αναμένω ενέργειές σας.
Με εκτίμηση,
Κωτσικόπουλος Νικόλαος

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK