< Όλα τα θέματα

Πλήρης εγκατάλειψη των δρόμων της πόλης μας

Στον οδό Καζαντζάκη υπάρχει το όρυγμα της φωτογραφίας και το πεσμένο σήμα, τα οποία είναι επικίνδυνα και αποτελούν καθημερινή παγίδα για τα παιδιά και τα αμάξια. Τουλάχιστον 3 μήνες σε αυτή την κατάσταση χωρίς κανένας να κάνει κάτι, όπως βλέπετε υπάρχει πλήρης εγκατάλειψη.

1 σχόλιο

 • Ο/Η Ε. Μ. ΜΠΟΥΡΑ λέει:

  Αυτές οι εικόνες είναι ντροπή, παντού και ιδίως οι γωνίες ,ο δήμος μας έχει εγκαταλειφθεί, που θα περπατήσει ο πεζός γονεις με μικρα παιδια και καροτσακια, πως θα στρίψει ανεμπόδιστα ο οδηγός; όταν θα βρέξει, όταν σκοτεινιάζει , τη νύχτα;;;;
  εχω αποστείλει από 23 Μαιου 2016, έγγραφο στη ΓΑΔΑ και τη Τροχαια Αττικης, για έλεγχο όλων των οδών -οδοστρώματος και πεζοδρομίων για επισκευή λόγω εκτεταμένων φθορών σε ολόκληρο το οδικο δίκτυο ,η Τροχαία Δυτικής Αθήνας μου απάντησε στις 23 Ιουνίου ότι έλαβε γνώση του σχετικού και το αποστέλλει στο Δήμο Χαιδαρίου για ενέργειες.
  Ο δήμος δεν μου έχει απαντήσει, έχει υποχρέωση απάντησης σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο 1μηνα-50 μέρες, μαλλον είναι σε διακοπες μακρας διάρκειας.
  Ακόμα και στον Ασπρόπυργο έχουν επισκευάσει τα πεζοδρόμια και οι αποτιμήσεις στις γωνίες είναι σύμφωνα με το «σχεδιάζοντας για ολους » του Υπεκα, στο Χαιδάρι καμιά γωνία δεν είναι προσβάσιμη ακόμα και στο Δημάρχειο είναι σπασμένη Επαύλεως και Καραϊσκάκη -έχουν βάλει και τους κάδους για να μας αποτελειώσουν!!
  50.000 άνθρωποι βρισκόμαστε σε ομηρία ………

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK