< Όλα τα θέματα

πεζό–δρομος Καραϊσκάκη—–μόνο στα λόγια!!

Αξιότιμε κε Βορέα,

η κατάσταση στο πεζόδρομο Καραϊσκάκη έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Παρακαλώ όπως θέσετε σαφώς τα όρια πρόσβασης στα τροχοφόρα, επιγραφές, κατασκευές από ΚΥΕ (καφετέριες -εστιατόρια κλπ).
Παρακαλώ για την αστυνόμευση και ενεργοποίηση του τεχνικού κλιμακίου εποπτών ελέγχου που προβλέπει ο κανονισμός κοινοχρήστων χώρων του Δήμου μας.
Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι για όλους , ειδικά ότι έχει ως συνθετικό το –πεζό — δρόμια ή δρόμους, είναι για τους πεζούς πρώτα και ειδικά ο πεζόδρομος δεν είναι ιδιοκτησία των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο- υπάρχουν όροι χρήσης που έχετε θεσπίσει τον Οκτώβριο 2016. Έχετε υποχρέωση να τον τηρήσετε. Πότε θα το κάνετε; Αν δεν έχετε προσωπικό ζητείστε συνεργασία με τους δημοτικούς συμβούλους και εθελοντές να σας συνδράμουν. Όσοι συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο έχουν επίσης ευθύνη τήρησης των αποφάσεων.
Που ακριβώς είναι τα 3 μέτρα ελεύθερη ζώνη όδευσης πεζών στο πεζόδρομο από Πλαστήρα μέχρι Κερασούντος;
Τα κιγκλιδώματα δεν επιτρέπουν τη πρόσβαση στα καροτσάκια που είναι για δίδυμα παιδιά και όχι μόνο και σίγουρα δεν αποτρέπουν τα τροχοφόρα να εισέλθουν στο πεζόδρομο .
ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ – ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, και επιτέλους ελέγξατε τα τραπεζοκαθίσματα, έχουν άδεια ;(μεταξύ Λακωνίας και Ιθάκης).

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK