< Όλα τα θέματα

Ο ΧΥΤΑ της γειτονιάς μας ΣΙΝΑΣΣΟΥ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

25/4/2017, τι θα γίνει μ’αυτο το χάλι , συνέχεια συγκεντρώνουν οι ασυνείδητοι -γείτονες-ογκώδη και κλαδέματα ,, δεν υπάρχει επόπτης, δεν βλέπει κανείς από το δήμο ποιοι ευθύνονται γι αυτή τη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;;;
είναι εστία ρύπανσης , μέχρι και αρουραίοι υπάρχουν το βράδυ, απέναντι υπάρχει μονοκατοικία με δυο άτομα, τι φταίνε αυτοί οι άνθρωποι να έχουν τα σκουπίδια των πολυκατοικιών στη πόρτα τους; Ξέρω , είναι οι λίγοι, στη πόλη μας μόνο οι πολλοί εισακούονται και ας παραβιάζεται η νομοθεσία.
Απέναντι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο καν (Δωδεκανήσου με Πλαστήρα), οι πεζοί είναι συνεχώς σε κίνδυνο, αν συμβεί ατύχημα ή δυστύχημα ποιος θα φταίει ; Ξέρω, ο πεζός που αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη του στους δρόμους του Χαϊδαρίου.
Έτσι διώχνετε τους καλούς , ποιοι θα μείνουν μαζί σας, αναρωτηθήκατε με ποιους θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας; κάποτε το Χαϊδάρι ήταν υπόδειγμα πόλης , τώρα ζηλεύουμε την Αγιά Βαρβάρα και την Ελευσίνα ,αυτό το έργο είναι των Δημοτικών αρχών των τελευταίων δέκα χρόνων. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK