< Όλα τα θέματα

Ο ΧΥΤΑ της γειτονιάς μας ΣΙΝΑΣΣΟΥ & ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

25/4/2017, τι θα γίνει μ’αυτο το χάλι , συνέχεια συγκεντρώνουν οι ασυνείδητοι -γείτονες-ογκώδη και κλαδέματα ,, δεν υπάρχει επόπτης, δεν βλέπει κανείς από το δήμο ποιοι ευθύνονται γι αυτή τη ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ;;;
είναι εστία ρύπανσης , μέχρι και αρουραίοι υπάρχουν το βράδυ, απέναντι υπάρχει μονοκατοικία με δυο άτομα, τι φταίνε αυτοί οι άνθρωποι να έχουν τα σκουπίδια των πολυκατοικιών στη πόρτα τους; Ξέρω , είναι οι λίγοι, στη πόλη μας μόνο οι πολλοί εισακούονται και ας παραβιάζεται η νομοθεσία.
Απέναντι δεν υπάρχει πεζοδρόμιο καν (Δωδεκανήσου με Πλαστήρα), οι πεζοί είναι συνεχώς σε κίνδυνο, αν συμβεί ατύχημα ή δυστύχημα ποιος θα φταίει ; Ξέρω, ο πεζός που αποφάσισε να δοκιμάσει τη τύχη του στους δρόμους του Χαϊδαρίου.
Έτσι διώχνετε τους καλούς , ποιοι θα μείνουν μαζί σας, αναρωτηθήκατε με ποιους θα ζήσουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας; κάποτε το Χαϊδάρι ήταν υπόδειγμα πόλης , τώρα ζηλεύουμε την Αγιά Βαρβάρα και την Ελευσίνα ,αυτό το έργο είναι των Δημοτικών αρχών των τελευταίων δέκα χρόνων. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

1 σχόλιο

 • Ο/Η Μαριαννα Ζ. λέει:

  26/6/17 Ενώ συνεχίζεται η απεργία των ΠΟΕ-ΟΤΑ, η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη στο σημείο αυτό.Περνωντας από τη Δωδεκανήσου η μυρωδιά είναι αποπνικτική,ο κάδος στη γωνία Δώδεκανήσου και Σινασου ξεχειλος,με σακούλες να κρέμονται ακόμα και στα ‘χερουλια’.Κλαδια και σωλήνες αφημενοι από τα έργα του ΟΤΕ την περασμένη βδομάδα γύρω από τον κάδο συμπληρώνουν ένα σκηνικό ντροπής.

  Φαντάζομαι ότι τόσο οι άνθρωποι στη μονοκατοικία όσο κι εκείνοι στα ισόγεια και πρώτους ορόφους στις πολυκατοικίες δε μπορούν ούτε παράθυρο να ανοίξουν αυτή τη στιγμή,από την έντονη μπόχα σκουπιδιών και ακαθαρσίας που κυριαρχεί στη γωνία αυτή.

  Να σημειώσω εδώ,επίσης,ότι κατι Σαββατα,όταν η λαϊκή βρίσκεται είτε στην Πλαστηρα είτε στη Δαβάκη, συμβαίνουν δυο πράγματα:1.Ο κάδος βρίσκεται να κάνει τη βόλτα όλης της Δωδεκανήσου,ανάλογα που βολεύει να παρκάρουν τόσο οι έμποροι της λαϊκής όσο οι συμπολίτες που έρχονται να ψωνίσουν.2.Η γωνία καθώς και το στενό πεζοδρόμιο πλάι της μετατρέπεται σε τουαλέτα. Έμποροι της λαϊκής αλλά και τυχαίοι περαστικοί στέκονται και ουρούν αλλά και αφοδεύουν στο σημείο. Εποπτεία;Ανύπαρκτη.Αηδια;Ανείπωτη.Κι έχουν και θράσος,θα προσθέσω,λες και δεν είναι παράνομο αυτό που κάνουν.

  Στο μεταξύ,η μεγάλη πολυκατοικία απέναντι στη Δωδεκανήσου 13,ενώ έχει δικό της κάδο,οι ένοικοι επίσης κουβαλάνε τα σκουπίδια τους στη γωνία,έχω παρατηρήσει,ακόμα και αυτές τις μέρες,με την απεργία,ενώ ο δικός τους κάδος είναι μεν γεμάτος,αλλά δεν ξεχειλίζει.

  Αυτή τη γωνία τη θυμάμαι έτσι όλη μου τη ζωή,αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην αλλάξει η κατασταση,κάποτε,επιτέλους. Μέχρι και λεκάνη τουαλέτας έχω δει πεταμένη εκεί,κι αρουραίο που αρχικά πέρασα για γάτα,τόσο μεγάλος ήταν! Η δημόσια υγεία είναι θέμα και πρόβλημα όλων μας.Αν μερικοί δεν το κατανοούν,πρέπει να τους επιβληθεί η τήρηση του νόμου!!

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK