< Όλα τα θέματα

Κοπή δένδρων στο πεζοδρόμιο στο 2ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου

Το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2016 ,το δένδρο είχε ήδη κοπεί και έκοβαν κλαριά από άλλο ,  ρώτησα το συνεργείο (που φαίνεται στις φωτογραφίες ) αν ήταν από το Δήμο μας -δεν με άκουγαν από τη φασαρία του κοπτικού μηχανήματος και δεν απάντησαν. Οι φωτογραφίες είναι μάρτυρες -το όχημα σίγουρα δεν είναι του Δήμου μας- η ξυλεία τι απέγινε? -είχε απομακρυνθεί μετά από μια ώρα που ξαναπέρασα.
Οι γείτονες μου είπαν ότι είχε πέσει το δένδρο πριν το σαββατοκύριακο -ήταν επικίνδυνο, γιατι δεν λαμβάνονται μέτρα? – έλεγχοι και για τα υπόλοιπα δένδρα στο κοινόχρηστο χώρο του δήμου και εργασίες πριν να καταστούν επικίδυνα ή καταπέσουν ?-αν τραυματίσουν οποιονδήποτε ποιος θα φταίει το δένδρο που δεν πρόσεχε που έπεφτε?

Οι υπάλληλοι του Δήμου γιατί δεν ήταν παρόντες? – η Γεωπόνος δεν έπρεπε να συντάξει τεχνική έκθεση -έγκριση λόγω επικινδυνότητας?
Ενημέρωση επίσημη από το δήμο δεν υπάρχει και τέλος για τη κοπή δένδρων για οποιοδήποτε λόγο απαιτείται έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας με σχετική απόφαση της επιτροπής ποιότητας ζωής –είναι 46794/4-12-2015 εγκύκλιος υπεκα κοπή δένδρων σε κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK