< Όλα τα θέματα

ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΕ ΣΤΡΟΦΕΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ

Υπάρχει άμεση ανάγκη σε αυτό το σημείο να μπούν κολωνάκια για την προστασία πεζών και διερχόμενων οδηγών μεγάλων αστικών λεωφορείων, όπως και να μην κλείνει η είσοδος του πρατηρίου βενζίνης. Στο συγκεκριμένο σημείο άλλωστε, έχουν γίνει πολλά ατυχήματα λόγω έλειψης σηματοδότησης.

1 σχόλιο

  • Ο/Η jfk λέει:

    Οι εύκαμπτοι οριοδείκτες τοποθετούνται σε στροφές λεωφορείων -είναι η μοναδική περίπτωση που επιτρέπει τη τοποθέτηση τους η νομοθεσία. Η συγκεκριμένη στροφή δεν είναι διαδρομή λεωφορείου. Η συνήθεια της τοποθέτησης όπου να’ ναι εύκαμπτων οριοδεικτών όλων των πριν και νυν δημοτικών αρχών είναι παράνομη. Η ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΩΝ ΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ , ΘΑ ΕΚΦΡΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ,διαπλάτυνση των πεζοδρομίων με περιορισμό του πλάτους του οδοστρώματος, αποτροπή της παράνομης στάθμευσης -στις διασταυρώσεις απαγορεύεται στα 10 μέτρα και 12 μέτρα από STOP , το οδόστρωμα στο σημείο είναι επικίνδυνο-υπάρχει πρόσφατο έγγραφο από τη Τροχαία που το επιβεβαιώνει και σε γνώση της τεχνικής υπηρεσίας).

    Οι κάδοι επίσης είναι παράνομα τοποθετημένοι στα πεζοδρόμια , χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου, μη επαρκές πλάτος πεζοδρομίου (1100λιτ κάδοι χρειάζονται πλάτος πεζοδρομίου 1,40 τουλάχιστον)και τη στιγμή που τοποθετούν εύκαμπτους οριοδείκτες σε άλλα σημεία με στροφή λεωφορείων(Στρ. Καραισκάκη κ Δαβάκη-ταυτόχρονα τοποθετούν και κάδους που απαγορεύεται από το κανονισμό καθαριότητας.)

    Να ελεγχθούν όλες οι άδειες λειτουργίας -εγκατάστασης για τις επαγγελματικές δραστηριότητες.

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK