< Όλα τα θέματα

Κακοτεχνία στη διασταύρωση απο ΕΥΔΑΠ – κινδυνεύουμε ολοι!

Διασταύρωση Αγ. Στρδου Χαϊδαρίου και Χίου -Περραιβού -Ν. Πλαστήρα. Κεντρικότατο σημείο- κυκλοφοριακός φόρτος, καταστήματα -κεπ-φούρνος-ζαχαροπλαστείο-ταβέρνα-διαδρομή για σχολείο στη Περραιβού και βέβαια η εκκλησία μας η «Παναγίτσα» μας .
Ναι , είναι δυνατόν σε αυτό το τόσο κεντρικό σημείο να υπάρχει αυτή η κακοτεχνία, για χρόνια,να έρχεται η ΕΥΔΑΠ να (πριν δύο μήνες τέλη Μαρτίου) κάνει κάτι πρόχειρο και μετά ξανά αυτή η συσσώρευση υδάτων, οδόστρωμα κατεστραμμένο -καθίζηση , το φρεάτιο της ΕΥΔΑΠ στη μέση (κερασάκι).
ΚΑΙ Επιτέλους πρέπει να έχουμε ΔΥΣΤΎΧΗΜΑ για να εφαρμοσθεί ο ΚΟΚ ;
Κάντε κάτι, βάλτε κορίνες , κατι τελος πάντων να μην σταθμεύει κανένας, είναι διασταύρωση , υπάρχει λόγος που ο νομοθέτης απαγορεύει τα εμπόδια στα 10 μέτρα από τις διασταυρώσεις.
Η παρακάτω απόφαση δεν είναι η μοναδική απλά την παραθέτω ενδεικτικά:
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ 3071/2004 ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΕΝΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΞ ΦΡΕΑΤΙΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΩΣ ΑΒΑΣΙΜΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΕΥΔΑΠ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΦΡΕΑΤΙΑ -ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ)

Ευχαριστω πολύ –  περιμένουμε όλοι τις ενέργειες του Δήμου μας -λύνονται τα προβλήματα -απλά κάποιοι πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια και να δουλέψουν.

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK