< Όλα τα θέματα

Καθαρισμός φρεατιων και αγωγων ομβριων

Στη διακήρυξη «καθαρισμο φρεατιων και αγωγων ομβριων» προχειρος διαγωνισμος , δικαιολογητικά συμμετοχής:
αναφέρεται στη παρ. 6.9 η υπευθυνη δήλωση ότι έλαβαν γνωση της διακήρυξης και αποδέχονται τους όρους ρητά και ανεπιφύλακτα , εκτος εάν στην προσφορά τους ρητά αναφέρουν τα σημεία που τυχόν δεν αποδέχονται.
Μήπως να μας εξηγήσουν γιατί υπάρχει αυτή η εξαίρεση -τι εξυπηρετεί -στους τελευταίους διαγωνισμούς του δήμου μας (κολυμβητήριο-εγκαταλελειμμένα ) δεν υπήρχε καμμία εξαίρεση.
45.000 ευρώ θα δώσουμε άλλωστε.
Ακόμα γιατί είναι χωροθετημενοι οι καδοι επι των εσχαρών των ομβρίων και επιβαρύνονται και από τα εκτος κάδου ογκώδη και κλαδεματα και μικροσυσκευασίες , δεν φτάνουν τα σκουπίδια και φυλλα που παρασύρονται από τα ομβρια , τοποθετήσατε και τους καδους που σηματοδοτουν για τους δημότες χωρους εναπόθεσης ολων των απορριμματων.
Για τα κλαδέματα γιατί δεν δημιουργείτε ειδικα δρομολογια κατά περιοχη και ημέρα να τα παραλαμβάνετε από τις οικίες των παραγωγων αποβλητων, αφού είναι δωρεάν δεν σας εχει ενημερωσει εσας η περιφερεια αττικής; και οι δημότες τα τοποθετουν δίπλα στους καδους ή μεσα σε αυτούς με αποτέλεσμα την υπερχείλιση και σταδιακή καταστροφή των κάδων και αποκλεισμό των ελαχιστων πεζοδρομιων.
Οι φωτο είναι παλαιοτερες , οι καδοι τώρα είναι καινούριοι, τα σημεία παραμένουν τα ίδια.
Όπως είναι και η δημοτική αρχή μας, άλλαξαν τα πρόσωπα , οι πολιτικές παραμένουν ίδιες με των προηγούμενων-άλλαξε ο μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς………
δεν γελώ κλαίω για τα χάλια μας…………….

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK