< Όλα τα θέματα

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ – ΕΣΤΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ – ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!

ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΕΔΩ;; ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ;
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ , ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΩΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ,  ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΟΓΚΟ ΥΛΙΚΩΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΕΜΑΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ. HELLO! ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ -ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ;
ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΙΛΛΗΜΕΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ , ΘΑ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ …..ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ-ΠΟΣΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ – ΠΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ …ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΜΜΙΑ…..!
ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΥΟ ΚΑΔΟΙ, ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ , ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΙΕΣ , ΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ; ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΝ..;; ΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.. ΠΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ!

1 σχόλιο

  • Ο/Η sancho λέει:

    δυστυχως, όταν ο προϊστάμενος ασχολείται με δημόσιες σχέσεις και πως να εκδικηθεί τους δημότες που ζητούν να κάνει τη δουλειά του , αντί να φροντίζει για την ευταξία και απομάκρυνση απορριμμάτων και συντονισμό συνεργείων για να καταστεί αποδοτικότερη η υπηρεσία καθαριότητας(ναι και με βοηθούς οδοκαθαριστών μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας, αν φροντίζατε να τοποθετείτε τους κάδους σε πολυκατοικίες και ΚΥΕ ώστε οι παραγωγοί αποβλήτων να είναι υπεύθυνοι για τα απορρίμματά τους και όχι όπου νάναι αρκεί να μην διαμαρτύρονται οι φίλα προσκείμενοι αλλά και σύμφωνα με το ΚΟΚ , όχι κατ’επιλογή , όπως π.χ. στις διασταυρώσεις (10 μέτρα απαγορεύεται η στάθμευση και στάσεις λεωφορείου και από ΣΤΟΠ (12 μέτρα))που είναι τοποθετημένοι στα 2 ή 6 μέτρα κλπ, και εμποδίζουν την ορατότητα (άρθρα 47 και 48 ΚΟΚ).

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK