< Όλα τα θέματα

Η υπηρεσία καθαριότητας βρωμίζει τη πόλη μας.

Η διασταυρωση Λακωνίας και Συνταγματάχου Γιαννούλη -εξαιρετικα επικίνδυνη με παρανομη σταθμευση και έλλειψη ορατότητας σε πυκνοκατοικημενη περιοχή- αντι να φροντίζετε για την αποτροπή των παρανομα σταθμευμένων ιδαιτερα στη Λακωνίας, που ολοι ξέρουμε ποσο στενή γίνεται η οδός από τα σταθμευμένα οχήματα- την επιβαρύνει η ιδια η υπηρεσία καθαριότητας, όχι μονο τρεις κάδοι στο σημείο, όχι μονο ογκώδη και κλαδέματα από περιοίκους αλλά και ο ίδιος ο δήμος για μέρες τοποθετεί τα κλαδέματα και όχι μονο στο πεζοδρόμιο αλλα και καταλαμβάνουν και το οδόστρωμα.
Δηλαδή αν δεν ήταν εκεί το Νηπιαγωγείο , αλλά μια πολυκατοικία; όχι δεν θα τοποθετούσατε καδους -γιατί διαμαρτύρονται οι κάτοικοι-εχουν και άκρη στο δημαρχείο, τοκεφάλι μας να έχουμε ήσυχο, το χουν μάθει άλλωστε το κόλπο πάμε φωνάζουμε δυο τρείς με γηπεδικη συμπεριφορά και εντάξει περνά το άδικο.
Τα νήπια όμως -δεν πάνε στο δημαρχείο αρα δεν υπάρχουν. Να πετανε ότι ώρα θέλουν οι γείτονες τα σκουπίδια τους, ο δήμος το ίδιο, να μαθαίνουν και τα παιδιά από μικρά ότι ο νόμος της ζούγκλας ισχύει στη πόλη μας, μετα ας μη συζητάμε για έλλειψη παιδείας και κανονισμούς.

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK