< Όλα τα θέματα

Η στάση των ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΣΟΥ και η πιάτσα ΤΑΧΙ στο Δημαρχείο επιβαρύνει τις υποδομές και ρυπαίνει το περιβάλλον μας.

Γιατί δεν ενισχύονται τα μέσα μαζικής μεταφοράς αλλά και και η δημοτική συγκοινωνια με περισσότερα λεωφορεία και δρομολόγια ;
εφόσον υπάρχει στάση των υπεραστικών λεωφορείων από ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ (ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΣΟΥ) στο Δημαρχείο , να αιτηθεί η δημοτικά αρχή από τον ΟΑΣΑ περισσότερα δρομολόγια και πυκνότερα των μέσων μαζικής μεταφοράς, έτσι και το αίτημα για την επέκταση του ΜΕΤΡΟ ενισχύεται και ισχυροποιείται.
Επιβαρύνεται το Δημαρχείο, και η οδός Φιλοπάππου , η Επαύλεως η Στρ. Καραισκάκη , η πόλη μας με τη παράνομη στάθμευση επαγγελματιών και ιδιωτών ,κυκλοφοριακό φόρτο, ατμοσφαιρική ρύπανση, ηχορύπανση και βέβαια απόβλητα. Ειδικά τα σαββατοκύριακα και γιορτές η κατάσταση είναι ανυπόφορη και επικίνδυνη.
Η πόλη μας εξυπηρετεί τους άλλους δήμους , όλοι επωφελούνται , οι Χαϊδαριώτες μόνο ζημιώνονται.
Η κατάληψη της λωρίδας στη λεωφόρο από τη στάθμευση των λεωφορείων δημιουργεί κινδύνους και για τα οχήματα, πολλές φορές καταλαμβάνουν δύο λωρίδες η σταματούν χωρίς προειδοποίηση και κάνουν απότομους ελιγμούς. Η πιάτσα ταξι πληρώνει τέλη κοινοχρήστου χώρου ;; όλη η Φιλοπάππου μια πιάτσα , εις υγείαν των κορόιδων.

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK