< Όλα τα θέματα

Επικίνδυνη και ανορθολογική η τοποθέτηση των κάδων στο Δήμο Χαϊδαρίου.

Μήπως μπορείτε να μετακινήσετε το κάδο της φωτογραφίας (σε συνδυασμό με τη παράνομη στάθμευση )που δημιουργεί φράγμα ορατότητας στη διασταύρωση Φιλοπάππου και Βελεστίνου. Υπάρχει και STOP , όμως κάποια στιγμή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΣΕΙ τη διασταύρωση και ο οδηγός που βρίσκεται από τη μεριά του stop , όμως δεν έχει ορατότητα, και αν γίνει το ατύχημα είναι υπαίτιος – όχι ο δήμος που δεν έχει φροντίσει για τη τήρηση της νομοθεσίας και την ασφάλεια των διερχομένων.
Οι κάδοι ακολουθούν τη στάθμευση οχημάτων, όπου απαγορεύεται η στάθμευση απαγορεύεται και η χωροθέτηση των κάδων, ειδικά στις γωνίες, ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ (3 ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ) ΣΤΗ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΑΠΟ ΣΤΡ. ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ (ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΕΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ -Ο ΠΙΟ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ…..
ΖΗΣΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ -ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΤ’ΕΜΠΟΔΙΩΝ – ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ…….
Στην επόμενη διασταύρωση είναι το 2ο Λύκειο και 2ο Γυμνάσιο , ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΛΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ -ΟΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ …..!

 

 

1 σχόλιο

  • Ο/Η ΜΑΛΒΙΝΑ λέει:

    Είτε είναι εκ περιτροπής , είτε όχι η μεταφορά του κάδου απέναντι (δεν είναι λύση ούτε εκεί βέβαια απαγορεύεται στις διασταυρώσεις η στάθμευση στα 10 μέτρα )και βέβαια τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς , η κυρία πηγαίνει με το καροτσάκι της λαϊκής περπατώντας στο δρόμο αλλά τα αυτοκίνητα ΚΑΙ οι μοτοσυκλέτες είναι ασφαλή στο πεζοδρόμιο.Το διακυβευόμενο αγαθό της ασφάλειας της ζωής έχει πάει περίπατο μαζί με τη κοινή λογική. ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;..θα εφαρμοσθεί ποτέ ο ΚΟΚ σ’αυτή τη πόλη; ΟΛΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ …………….

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK