< Όλα τα θέματα

Διασταύρωση για σκότωμα -Αγ. Στρατοπέδου-Περραιβού-Πλαστήρα

Αγαπητή δημοτική αρχή,

και σε αυτή τη διασταύρωση, υπάρχει εξαιρετικά μεγάλος κίνδυνος δυστυχήματος-ατυχήματα συμβαίνουν συνέχεια άλλωστε.
1. Δεν υπάρχει χώρος να κινηθούν οι πεζοί, το όχημα δίπλα στο περίπτερο είναι μόνιμα σταθμευμένο επί του πεζοδρομίου
2. τα έργα ΟΤΕ έχουν αποκλείσει όλο το πεζοδρόμιο στη γωνία της Πλαστήρα, αποκλεισμένο ήταν το σημείο ούτως ή άλλως από τους κάδους και το τηλεφωνικό θάλαμο, τώρα μετακινήθηκαν οι κάδοι (όχι για να απελευθερωθεί το πεζοδρόμιο για τους πεζούς, αλλά για να κάνει τη δουλειά του ο ΟΤΕ).
3. Τα οχήματα από Πλαστήρα δεν έχουν ορατότητα να στρίψουν στην Αγ. Στρδου ή να κινηθούν ευθεία και δεν υπάρχει και χώρος από τα σταθμεύοντα ακριβώς στη γωνία μπροστά στο περίπτερο.
4. Διπλοπαρκαρισμένα από τη διασταύρωση μέχρι και την Νικομήδειας σχεδόν.
5. Είναι διαδρομή για το σχολείο, έχετε τοποθετήσει σχολικό τροχονόμο, τις πρωινές ώρες, προφανώς λόγω επικινδυνότητας . Το απόγευμα πάλι παιδιά βρίσκονται στο δρόμο και ηλικιωμένοι, μαμάδες και μπαμπάδες με καροτσάκια, παρέες νέων και μεγαλύτερων που θέλουν να ψωνίσουν ή απλά να πάνε μια βόλτα και υπάρχει και μεγαλύτερη κίνηση προς τα παρακείμενα καταστήματα ΕΣΤΊΑΣΗΣ που είναι κάθε απόγευμα ανοικτά.
–Ξεκινήστε από τον ΚΟΚ , στις διασταυρώσεις (δεν είναι γωνίες) απαγορεύεται η στάθμευση στα 10 ΔΕΚΑ μέτρα, αφαιρέσατε όλα τα κινητά εμπόδια όπως προβλέπει ο ΚΟΚ , προειδοποιήστε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα και καλέστε εσείς τη Τροχαία να περιπολεί και να εφαρμόζει το ΚΟΚ, αυτή είναι η δουλειά της Τροχαίας και του Δήμου. Το ίδιο και για τα πεζοδρόμια -τι σας εμποδίζει να αφαιρέσετε το δημοτικό εξοπλισμό που εσείς έχετε τοποθετήσει , τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς.
ΕΡΩΤΗΣΗ : Μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας ;

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK