< Όλα τα θέματα

Διασταύρωση για γερά νεύρα

Γωνία Σάμου με Δωδεκανήσου. Όταν ο οδηγός ανεβαίνει την ανηφόρα της Δωδεκανήσου για να στρίψει αριστερά στην Σάμου ή να συνεχίσει ευθεία, δεν έχει καθόλου ορατότητα από τα δεξιά όταν βρίσκονται παρκαρισμένα τα αυτοκίνητα. Φέτος μόνο έχουν γίνει τέσσερα ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο. Ας τοποθετήσει ο δήμος ένα καθρέφτη ώστε να υπάρχει ορατότητα στον εκάστοτε οδηγό που αναβαίνει τη Δωδεκανήσου για το αν έρχονται αυτοκίνητα στην κάθοδο της Σάμου.

1 σχόλιο

  • Ο/Η sancho λέει:

    Ο ΚΟΚ απαγορεύει τη στάθμευση σε απόσταση 10 μετρα από τη διασταύρωση και 12 μετρα από ΣΤΟΠ , οι οδηγοί που σταθμευουν στο σημείο παραβαίνουν τη νομοθεσία και αν είχαμε Δημοτική αστυνομία η ερχόταν η Τροχαία θα βεβαιωνόταν η κλήση με το πρόστιμο, το μονο που χρειάζεται είναι η αστυνόμευση και η βούληση από τη δημοτική αρχή να διαφυλάξει την ασφάλεια όλων μας και τη νομοθεσία .ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ και προσωπική ευθύνη από τους οδηγούς . Σε κάθε περιπτωση οποιος εχει την ατυχία να τρακαρει να φροντίσει το δελτιο συμβαντων της τροχαίας να περιγράφει τη παράνομη στάθμευση στα 10 μετρα -είναι διασταύρωση δεν είναι απλά γωνία που ισχύουν τα 5 μέτρα- και να ζητήσει μετά αποζημίωση από την οικονομική επιτροπή του Δήμου. ΚΙνδυνεύουμε όλοι γιατί καποιοι θεωρούν τον εαυτό τους υπεράνω νόμου με τις ευλογίες της εκάστοτε δημοτικής αρχής.
    Σε ολες τις διασταυρώσεις τουλάχιστον από τη μερια που πρεπει ο οδηγός να ελέγξει ,να υπαρχει κίτρινη διαγράμμιση και απομάκρυνση ολων των κινητών εμποδίων. το λεει ο ΚΟΚ , ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ………

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK