< Όλα τα θέματα

Διασταύρωσεις για σκότωμα – Αγ. Στρδου/χαιδαρίου- Δαβάκη, Στρτρχου Καραισκάκη-Σάμου

Η κατάσταση έχει ξεπεράσει πλέον κάθε λογική, με τη παράνομη στάθμευση.
Εξαιρετικά μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος στους στενούς δρόμους και ακατάλληλο-με εμφανέστατες καθιζήσεις, κακοτεχνίες, φθορές οδόστρωμα, πεζοδρόμια ανύπαρκτα και όπου υπάρχουν αυτά τα τόσο στενά όπως στη γωνία στρχου Καραϊσκάκη και Σάμου είναι τοποθετημένοι δύο κάδοι .
Ειτε οχήματα , είτε κάδοι αναιρούν τη δυνατότητα ορατότητας για τους οδηγούς και θέτουν σε κίνδυνο τους πεζούς που είναι υποχρεωμένοι να κινηθούν εκτός πεζοδρομίου (αυτού του ελάχιστου έστω).
Ο ΚΟΚ είναι ξεκάθαρος για την απαγόρευση στάθμευσης στα 10 μέτρα και στις διασταυρώσεις Τ όπως και για τα εμποδια στους δρόμους αλλά και ο κωδικας βασικης πολεοδομικης νομοθεσίας αρθρο 24 για τα πεζοδρόμια αλλά και κ’ η 52907/2009 που ισχύει και έχετε ψηφίσει στο κανονισμό κοινοχρήστων του Δήμου μας.
Ευθύνη για τη τήρηση του παραπάνω κανονισμού εχουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ,
γιατί δεν υποβάλλετε εγγράφως στο δημοτικο συμβούλιο κι στην ΕΠΖ σχετικές προτάσεις εφαρμογής τουλάχιστον στις διασταυρώσεις από τη μεριά που πρέπει να ελέγξει ο οδηγός (μονοδρομοι) , γυρω από τα σχολεία , στις κεντρικες διασταυρώσεις που εχει δυο λωρίδες κυκλοφορίας , τοσοι μηχανικοι και δικηγόροι (δεν μπορει κατι θα ξέρουν από νομοθεσία) στο Δημοτικό συμβούλιο και φευ ακόμα στην εποχή οποιος φωνάζει πιο δυνατά και έχει άκρες στο δήμο αυτός επιβάλλεται στη γειτονιά του. Τι να κάνουν και υπάλληλοι( αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική βούληση εφαρμογής της νομοθεσίας( ειμαστε ευρωπαίοι πολίτες κατά τ’άλλα) τα μπαλώνουν όπως μπορούν, αυτοί θα βγάλουν το φίδι από τη τρύπα;)
είμαστε σε κίνδυνο , από θαύμα δεν σκοτωνόμαστε καθημερινά, ποσοι πρεπει να σκοτωθούν – τραυματισθούν ακόμα;

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK