< Όλα τα θέματα

Διασταυρώσεις για σκότωμα στη Δωδεκανήσου

Όλες οι διασταυρώσεις εχουν πρόβλημα-έλλειψη ορατότητας για οδηγούς και βέβαια για τους πεζούς στα ανύπαρκτα ή με εμπόδια (με ευθύνη της δημοτικής αρχής και όλων των προηγουμένων) πεζοδρόμια.
Στη συγκεκριμένη με Πλαστήρα -Δωδεκανήσου, παραθέτω φωτογραφίες, απο STOP για να βγεις στη Πλαστήρα , ξανά κάνω το σταυρό μου , αν ερχόταν όχημα απο Πλαστήρα αριστερά ή πεζός , γιατί βέβαια δεν χωρά στο πεζοδρόμιο, τι θα γινόταν; Δεξιά και οι κάδοι χωρίς πεζοδρόμιο -οι κάδοι ακολουθούν τη στάθμευση (10 μέτρα απο διασταύρωση απαγορεύεται η στάθμευση ΚΟΚ , άρθρο 34 -)?
Ο διερχόμενος απο stοp πρέπει κάποτε να περάσει, σωστά; αν συμβεί ατύχημα ;; δυστύχημα;;ποιος φταίει;
Ο θεός, η κακιά μας τύχη, οι κακοί δανειστές , ο Χατζηπετρής και τόσοι άλλοι………..Ο ΚΟΚ που δεν φροντίζει για την τήρηση ο δήμος μας; άντε καλέ τι λές , πιπέρι……..αν όμως γίνει το κακό ,
κάντε τους να πληρώσουν – η οικονομική επιτροπή εχει υποχρέωση να αποζημιώσει για ότι είναι στη σφαίρα ευθύνης της, δεν έχει σημασία αν φταίει ο διερχόμενος απο STOP κατά ΚΟΚ, φροντίστε να περιγράφεται στο δελτίο συμβάντων της Τροχαίας η παράνομη στάθμευση και όλα τα εμπόδια που εμποδίζουν την ορατότητα στα 10 μέτρα και στα 12 απο το στοπ. ΜΑΖΙ και ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΗΝ οικονομικη επιτροπή του Δήμου. Ζητήστε να αποζημιωθείτε απο το Δήμο μας, είναι ο μόνος υπεύθυνος και οι προϊστάμενοι το ίδιο σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας.

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK