< Όλα τα θέματα

Αποκατάσταση πεζοδρομίου γωνία Δωδεκανήσου 15Α-Σάμου

‘Αμεση και οριστική απομάκρυνση του κινητού αστικού εξοπλισμού και ειδικά των κάδων σύμμεικτων και ανακυκλώσιμων απορριμμάτων
σε όλο το μήκος του πεζοδρομίου που ορίζεται από την οδό Σάμου –Δωδεκανήσου 15α- πάροδος Σάμου , γιατι αντικειμενικά εμποδίζει την ορατότητα των διερχομένων και την απαγόρευση στάθμευσης οχημάτων για τον ίδιο λόγο αλλά και για την έλλειψη προσβασιμότητας επί του πεζοδρομίου . Είναι σημείο υψηλής επικινδυνότητας με διαδρομή λεωφορείου κ χρήστες μικρά παιδιά και εφήβους διότι στην ευθεία της Δωδεκανήσου {ΑΡ. 22} υπάρχει δημοτικος βρεφονηπιακός σταθμός και μετά το 7 Γυμνάσιο Χαιδαρίου.
αποκατάσταση της επιφάνειας του πεζοδρομίου -κλείσιμο των δύο εσοχών.»

16 Σχόλια

 • Ο/Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ λέει:

  ΟΛΕΣ ΤΟΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΥΚΑΜΠΤΟΥΣ ΟΡΙΟΔΕΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΡΟΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ — ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 10 -ΔΕΚΑ- ΜΕΤΡΩΝ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ – ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΚ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ (ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΑΘΗΝΩΝ-ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΛΠ) — !!!!
  Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ (ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΥΤΥΧΩΣ- ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΑ -ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ-) ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΦΡΑΓΜΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ , ΓΙΑ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟΥΣ –

  • Ο/Η Κατερίνα Μιχάκη λέει:

   Οι εν λόγω κάδοι βρίσκονται στο ίδιο σημείο από το 1960.’Οποιος δεν τους ανέχεται μπορεί να αλλάξει γειτονιά. Παρεπιμπτόντως θα θέλαμε να δημοσιοποιηθούν οι διευθήνσεις κατοικίας όσων υπέγραψαν την απομάκρυνσή τους.

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  οι κάδοι βρίσκονται στην σωστή θέση 6 μέτρα από την διασταύρωση και το σχόλιο γίνετε για να αποφύγουν τούς κάδους από το σπίτι τους!!!

 • Ο/Η Kκαφαντάρη Θεοδοσια λέει:

  Η εν λόγο απομάκρυνση γίνετε μόνο για την αποφυγή του κάδου από την συγκεκριμένη γωνία γιατί ενοχλεί ο κάδος το συγκεκριμένο σπίτι είμαι κάτοικος Δωδεκανήσου 34 και δεν δέχομαι ο κάδος να μετακινήτε μόνο στις 3 γωνίες ενώ απέχει από την εν λόγο διασταύρωση πάνω από 5 μέτρα!! Και τον μήνα που βρίσκετε στην διασταύρωση μπροστά από τον κάδο παρκάρουν μέχρι και αυτοκίνητα (διαθέτω και video & φώτο)

 • Ο/Η Κωνστάντη Μαγδαληνή λέει:

  Ο ΚΑΔΟΣ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΉ ΘΈΣΗ (6 ΜΈΤΡΑ ΑΠΌ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ) ΑΛΛΆΖΕΙ ΚΆΘΕ ΜΗΝΆ ΓΩΝΙΕΣ !ΑΝ ΑΚΥΡΩΘΕΊ ΚΆΠΟΙΑ ΓΩΝΙΆ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΎΝ ΟΙ ΚΆΔΟΙ ΣΑΜΟΥ 6 ΌΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ ΟΙΚΌΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΆΛΛΟΙ ΚΆΔΟΙ !! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ 3 ΓΩΝΙΕΣ ΝΑ ΤΡΏΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΜΕΡΙΚΏΝ ΈΞΥΠΝΩΝ!!!

 • Ο/Η Κωνστάντης Σωτήριος λέει:

  Ζω στην εν λόγο διασταύρωση και ενημερώνω ότι οι κάδοι είναι στην σωστή θέση και κάθε μήνα αλλάζουν θέση σε κάθε γωνιά της διασταύρωσης. Απέχουν την νόμιμη απόσταση από την διασταύρωση και εναρμονίζονται με τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ σύμφωνα με πρόσφατο γεγονός. Οι γείτονες ( πάνω από 30 χρόνια γείτονες εκτός της μιας γωνίας ) έχουν συμφωνήσει και αποδεχτεί την λειτουργία και περιστροφή των κάδων ανά μήνα σε κάθε γωνιά. Η εν λόγο λοιπόν ανάρτηση δεν είναι τίποτε άλλο απ την μοναδική άρνηση του ενός γωνιακου οίκου που διαφωνεί και προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο την πλειοψηφία της γειτονιάς και διασταύρωσης με πλάγιους τρόπος. Αν ενοχλεί η γωνία Δωδεκανήσου της μεριά αυτής και εμποδίζει την κυκλοφορία, κατι που δεν ισχύει, θα μπορουσε να μεταφερθεί για τον μήνα που αναλογει στην μεριά της Σάμου του ίδιου σπιτιού. Δεν μπορεί οι υπόλοιποι να ριχνονται έναντι του ενός. Να συμπληρώσω ότι όλη η γειτονιά όπως είπα συμφωνεί και ζούνε – ζούμε στο χαιδαρι στη συγκεκριμένη διασταύρωση πάνω από 35 χρόνια το λιγότερο όλοι εκτός της μιας που βρίσκει προβλημα εκεί που δεν υπάρχει.

 • Ο/Η ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ λέει:

  ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ!!! ….ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ 15Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ 34 Η 36 Η ΣΑΜΟΥ…. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ!!! ( ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ 3 ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΓΩΝΙΕΣ ΜΙΑΣ ΔΙΑΤΑΥΡΩΣΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ… ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ 15Α ( Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΣΟ Η ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ)

  • Ο/Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΟΥΡΑ λέει:

   ΑΓΑΠΗΤΕ KE ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΥΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΘΕ ¨
   1. Η ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟΔΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ , ΟΙ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΩ (Κτιριοδομικός Κανονισμός ΦΕΚ 59/Δ/3-2-89}
   KAI ME BIOTEXNIA ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΖΥΜΗΣ ΣΤΟ ΙΣΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΓΚΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.
   2. Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦOΡΙΑΚΗΣ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑN ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΠΟΧΟΥΜΕΝΟ Η ΠΕΖΟ.
   3. ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 12 Μ. ΑΠΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ.
   4. ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΑΜΟΥ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΣΑΜΟΥ 9Β ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ!!!
   ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ ΑΠ. 37/2012 ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΚΑΔΩΝ ΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ- ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ- ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΟΠΩΣ *(ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 34 )Ή ΟΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ) –
   ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΚΑΔΟ ΚΟΜΠΟΣΤ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΘΕΤΩ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ
   Από Αγ. Στρατοπέδου έως τη διασταύρωση με την οδό Σάμου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων που εξυπηρετούν άλλωστε δύο πολυκατοικίες και δύο διπλοκατοικίες και 4 μονοκατοικίες και οι κάδοι αυτοί σχεδόν ποτέ δεν είναι γεμάτοι-ο κος ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ έχει δίκιο , επιβαρυνόμαστε υπέρμετρα γιατί οι πολυκατοικίες και η βιοτεχνία παραγωγής ζύμης μετά τη διασταύρωση μας φέρνει τα απορρίμματα και δημιουργείται και φράγμα ορατότητας από τους υπερχειλισμένους κάδους όταν βρίσκονται στη πλευρά της οικίας μου γιατί δεν υπάρχει χώρος και ο ένας κάδος βρίσκεται μπροστά από το δέντρο πάνω στο δρόμο.
   ΕΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ _ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
   ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΕ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟ;;;
   EINAI AYTO ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;;;
   EINAI AYTO ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ;;
   ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΟΣΑΣΤΑΝ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΣΑΣ;;;
   (ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κο ΚΩΣΤΑΝΤΗ ΣΩΤΗΡΙΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΩΤΑΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΕΓΩ Η ΜΙΑ – ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ -ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΕ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ ΕΥΝΟΙΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ -ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ Η ΑΛΛΗΣ ΟΧΛΗΣΗΣ –
   ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ –ΤΟ –ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ —-ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!
   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

   ΕΛ. ΜΠΟΥΡΑ
   ΔΗΜΟΤΗΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
   ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΧΑΙΔΑΡΙ

 • Ο/Η Καφαντάρης Κωνσταντινος λέει:

  Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ 13 ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΔΟΥΣ ΕΠΙ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ ,ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ 3 ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ 30 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΕΜΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΥΣΧΗΘΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΝΕΚΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  1. ΞΑΝΑΛΈΩ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΊΣΕΙ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΙΑ ΓΩΝΙΆ Ο ΚΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΊΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ !!
  2. ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΈΡΕΤΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΙΧ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΥ 15Α ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΤΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ !!
  2. ΦΩΤΟ ΣΕ ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ ΑΝΆΡΤΗΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΎΡΩΣΗ !!
  ΦΩΤΟ ΟΙΚΙΑΣ ΈΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΊ ΣΕ ΆΛΛΟ ΘΈΜΑ (ΟΙΚΊΑ ΤΟΥ Κ. ΓΙΩΡΓΟΥ …………) ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΉΣΤΗ ΠΟΥ ΑΝΆΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΉΝ !
  3. ΣΥΜΦΩΝΏ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΚΩΝ/ΝΟ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ !!!!

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  ΦΩΤΟ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ Κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΔΗΜΟΤΏΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΘΕΊ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑ (ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ)

 • Ο/Η ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ λέει:

  Αγαπητή κυρία ΕΛ. ΜΠΟΥΡΑ από τι βλέπω γνωρίζετε όλους τους νόμους και τα εδάφια στους νόμους και τις διατάξεις. Πιστεύω όμως ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από τους νόμους στην κοινωνία μας σήμερα, δεν μπορώ να σας περιγραψωτην σωστή λέξη, άλλος την ονομάζει ανθρωπιά άλλος αλληλεγγυη, αγαπη για τον συνάνθρωπο συμπόνια , η και εγώ δεν ξέρω πως. Γιαυτο καλό θα ήταν να βγαίνατε στο μπαλκόνι σας και να λέγατε ρε γείτονες εδώ έχουμε ένα πρόβλημα , εμένα με ενοχλεί αυτό, μου δημιουργεί αυτό το πρόβλημα(όλα όσα έχουν αναφερθεί παραπάνω) τι λέτε εσείς? πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στον δήμο να το συζητήσουμε να βρούμε μια λύση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Μια λύση που να μας λύνει το πρόβλημα και να μην έχει ΚΑΝΕΝΑΣ παράπονο. και όχι να κάνετε μονομερής κινησεις, να γραφουμε σε blog να κανουμε διαλογο μεσω internet ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

 • Ο/Η Καφαντάρης Κωνσταντινος λέει:

  Για την επίλυση του θέματος πρέπει να ακυρωθούν οι κάδοι από τις γωνίες Δωδεκανήσου και Σάμου και η εξυπηρέτηση των Δημοτών της πολυκατοικίας Δωδεκανήσου 13 να γίνεται από τούς κάδους που βρίσκονται στην Δωδεκανήσου 13 και 30(στην είσοδο τις πολυκατοικίας που υπάρχουν ήδη εκεί). Και για τούς δημότες Δωδεκανήσου 34 -36 & Σάμου 15Α ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΑΜΟΥ 7 (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΩΝ ΆΔΕΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ 19-21 ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ )
  Ας το δοκιμάσετε και αν υπάρχουν προβλήματα από δημότες ότι δεν εξυπηρετούνται, να λυθεί το πρόβλημα με χρήση κάδου στους χώρους αυτών που εκφράσουν το πρόβλημά τους.

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  Συμφωνώ με το κ. Καφαντάρη Κων/νο ότι να ακυρωθούν οι κάδοι από τις γωνίες Δωδεκανήσου και Σάμου και η εξυπηρέτηση των Δημοτών της πολυκατοικίας Δωδεκανήσου 13 να γίνεται από τούς κάδους που βρίσκονται στην Δωδεκανήσου 13 και 30(στην είσοδο τις πολυκατοικίας που υπάρχουν ήδη εκεί). Και για τούς δημότες Δωδεκανήσου 34 -36 & Σάμου 15Α ΝΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΑΜΟΥ 7 (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΧΕΔΩΝ ΆΔΕΙΟΙ) ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ 19-21 ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ )
  Ας το δοκιμάσετε και αν υπάρχουν προβλήματα από δημότες ότι δεν εξυπηρετούνται, να λυθεί το πρόβλημα με χρήση κάδου στους χώρους αυτών που εκφράσουν το πρόβλημά τους.
  Αν δεν ακυρωθούν για τον κάδο που λέγετε ότι υπάρχει πρόβλημα μπορεί να μεταφερθεί Δωδεκανήσου 15Α και οχι Σαμου 15Α και πάλι στην ίδια οικία και έτσι κάθε γωνιακό σπίτι θα έχει τον κάδο ένα μήνα στους 4 στο μέρος του!!

 • Ο/Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΠΟΥΡΑ λέει:

  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ
  ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ- ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΟΧΕΣ ΟΥΤΕ ΒΑΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΡΑΣΠΕΔΟ .
  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ -ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
  ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΛΥΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ
  ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΔΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΝΟΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΚ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΡΟΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ -Η ΑΞΙΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΜΕ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ
  Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ -ΚΑΙ Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ
  ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΣΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΕΖΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ-ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΑΘΟΝΤΟΣ-ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ
  ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ
  ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ – ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΜΟΥ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΔΟΙ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΦΡΑΓΜΑ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΜΠΟΔΙΖΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΟΔΟΙ ΜΕ ΒΡΕΦΙΚΑ ΑΜΑΞΙΔΙΑ -ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ-ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ -ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ – ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΦΛΩΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΕΣΤΩ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ.
  ΚΑΜΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΧΗΜΑ
  ΕΓΩ ΔΕ Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΤ’ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΟΛΟΓΙΑ ΚΟΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ-ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ 2011 ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΔΗΜΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΥΚΑΜΠΤΩΝ ΟΡΙΟΔΕΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΟΛΟΓΙΩΝ ΚΟΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ-ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΜΑΚΑΡΙΤΙΣΣΑ ΚΑΜΠΟΛΗ ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΝΕΩΤΕΡΗ ΠΡΑΞΗ-ΙΣΧΥΕΙ- ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.
  ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ
  ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΟΣ ΝΤΗΝΙΑΚΟΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ KAI ΦΙΛΟΝΙΚΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ -ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ;

 • Ο/Η Κωνστάντης Αλέξανδρος λέει:

  Θα το πω ξανά ο χώρος που μπαίνουν οι κάδοι βρίσκεται πάνω από το απαγορευμένο όριο των 5 Μέτρων από την διασταύρωση Σάμου Δωδεκανήσου και καλός ανοίχτηκε η δεύτερη τρύπα για τους κάδους πιο πάνω αλλά πρέπει να κλείσει η πρώτη που είχε ανοιχτεί και ήταν πολύ κοντά στην διασταύρωση . Όσο για τα πεζοδρόμια μακάρι να τοποθετηθούν πλάκες γιατί έχουμε ένα λόγο παραπάνω που περνάει και το 803 για Πειραιά . Μακάρι να αποχωρήσουν τα κολονάκια και εκεί που υπάρχει πρόβλημα να μπουν πλαστικοί κώνοι στον δρόμο όπως το ΚΑΦΑΟ ΤΟΥ ΟΤΕ που βρίσκετε στο πεζοδρόμιο μου και όχι κολονάκια. ΑΛΛΆ ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ και δεν είναι παράνομοι!

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK