< Όλα τα θέματα

ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΩΝ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Από τη διαταύρωση— Τ —-Συνταγματάρχου Γιαννούλη και Αιγίνης , μεταφέρθηκαν οι δύο κάδοι στην διασταύρωση Αιγίνης και Θερμοπυλών εδώ και ένα μήνα περίπου. Οι οποίοι είναι πάντα άδειοι.
Ο προϊστάμενος καθαριότητας -προφανώς για να τιμωρήσει τους ιδιοκτήτες όλης της οδού Αιγίνης-και απέναντι στη Σχου Γιαννούλη, γιατί όλοι ταλαιπωρούνται από τα πεταμένα σκουπίδια εκτός κάδου όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και από τις οσμές είναι καλοκαίρι πλέον και τις μύγες και τα κουνούπια.
Δεν τιμωρείτε μόνο τους κατοίκους στη συγκεκριμένη πολυκατοικία, (κατά τη προσφιλή σας μέθοδο) όλους τους εκδικείσθε, γιατί;; Υπάρχουν μωρά και μικρά παιδιά ακριβώς στην αρχη της Αιγίνης-τι σας φταίνε τα μωρά δεν μπορούμε να τα βγάλουμε στο μπαλκόνι;;
Γιατί δεν μεταφέρατε και τους τρείς κάδους στη γωνία με τη Θερμοπυλών, ούτως ώστε όλοι να γνωρίζουν ότι πρέπει να μεταφέρουν εκεί τα σκουπίδια τους; Αφήσατε ένα κάδο ενώ ξέρετε ότι δεν επαρκεί, μόνο και μόνο για να τους επανεφέρετε με το δικαιολογητικό ότι ενας δεν αρκεί.
Αυτή τη κουτοπονηριά εχετε, γιαυτό η πόλη μας δεν έχει καμμιά ελπίδα, οσο είστε εσεις στο δήμο.

1 σχόλιο

  • Ο/Η jfk λέει:

    Τελικα, ναι , επανεφερε η υπηρεσία καθαριότητας στην οδο Στραταρχου Γιαννουλη και Αιγινης, τους άλλους δύο κάδους-ο προιστάμενος καθαριότητας αποδείχθηκε εξαιρετικά προβλέψιμος εκτός από ανεπαρκής. Δηλαδή όχι μόνο επιβεβαιώθηκε το παραπάνω αλλά έτσι αποδεικνύεται ότι η υπηρεσία καθαριότητας δρα με ευνοιοκρατικα κριτήρια και χωροθετεί χωρις τεχνικη μελέτη όπως προβλέπουν ο Νόμοι και εγκύκλιοι για κατασκευες σε κοινοχρήστους χώρους.Kε Ντηνιακέ , τι θα κάνετε γιάυτό το πρόβλημα χωροθέτησης κάδων , πρέπει να προωθήσετε βεβαια τη διαλογή στη πηγή αλλά με τους κάδους θέλουμε να ξέρουμε λεπτομερως το σχεδιο διαχείρισης αποβλήτων σύμφωνα με τη κείμενη νομοθεσία. Ότι αφορά δε τους αυτοδιοικητικούς που έχουν θητεύσει αντιδήμαρχοι καθαριότητας ήταν μέρος του προβλήματος και απορρίπτονται -FAILED

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK