< Όλα τα θέματα

Άγιος Γεώργιος Άνω Δάσους

Στον περιβάλλοντα χώρο του Ιερού ναού υψώθηκε μάντρα καθώς και συρόμενη πόρτα η οποία κλειδώνει χωρίς να επιτρέπει στους κατοίκους της περιοχής να χαρούν την πλατεία και να θαυμάσουν την θέα.

Η αιτιολογία που προβάλουν οι υπεύθυνοι παρά τις οχλήσεις των περιοίκων είναι ότι (κακοποιά στοιχεία) θα γράφουν στους τοίχους και θα γίνεται χρήση ναρκωτικών,σεβαστή η άποψη τους, αλλά δεν μπορεί μια ολόκληρη συνοικία να στερείτε την πλατεία (η οποία κατά δήλωση του αντιδημάρχου Κου Βορρέα ΑΝΗΚΕΙ στον Δήμο Χαιδαρίου)

Με αυτή τη λογική όλες οι εκκλησίες , οι πλατείες ,και οι κοινόχρηστοι χώροι πρέπει να περιφραχθούν και να απαγορεύεται η χρήση τους.

Αναμένω ενέργειές σας
Ευχαριστώ Μάκης Βασαλάς

1 σχόλιο

 • Ο/Η Φώτης Ιωάννου λέει:

  Αγαπητέ κύριε Μάκη,
  σας γράφω για να σας απαντήσω την κατάσταση που επικρατούσε πριν την μάντρα. Κάθε βράδυ και ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο μετά τις 10 το βράδυ ομάδα (όχι απαραίτητα κακοποιών ) συγκεντρώνονται στο συγκεκριμένο παγκάκι στην γωνία του προαυλίου χώρου και περνάει την ώρα του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μερικές φορές. Τα περισσότερα βράδια το άλκοόλ συνοδεύει την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να γίνεται όλο και περισσότερη φασαρία να μην μπορεί κανείς να κοιμηθεί, ( επαναλαμβάνω το καλοκαίρι είναι εντονότερο το φαινόμενο μιας και είναι σαν να βρίσκονται στην κρεβατοκάμαρα ) . Εγώ προσωπικά έχω δοκιμάσει να μιλήσω αρκετές φορές, με ήρεμο τρόπο. 50% με καταλάβανε και ζήτησαν συγνώμη . Το άλλο 50% δεν ήταν η φιλική απάντηση . Σε γείτονα άκουσα πως τον έβρισαν αλλά δεν ξέρω τι τους είπε και δεν θα γίνω συνήγορος του. Δοκίμασα να πάρω την αστυνομία όταν άκουγα να σπάνε μπουκάλια ή να κάνουν βανδαλισμούς ( δεν έχω άμεση οπτική επαφη) και δεν υπήρχε ΟΥΤΕ μια φορά που ένα περιπολικό πέρασε. Εγώ συμφωνώ πως οι πλατείες και οι δημόσιοι χώροι είναι για να τους χαιρόμαστε αλλα τί κάνει κάποιος όταν στο σπίτι του δεν μπορεί να ησυχάσει τις ώρες κοινής ησυχίας;;;

  Για οτιδήποτε άλλη πληροφορία βρίσκομαι στην διάθεση οποιουδήποτε .
  Φιλικά
  Φώτης Ιωάννου

Προσθέστε το σχόλιό σας Εάν θέλετε να καταχωρίσετε νέο αίτημα πατήστε εδώ

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

FEEDBACK